Perhomessut

Perhomessut 2020 uutisia

3.2.2020

Perhomessut ovat lähempänä kuin vielä kertaakaan tällä vuosikymmenellä!

Parhaillaan Tampereen seudun ammattiopisto Tredun merkonomi- ja graafisen alan opiskelijat tekevät messumainosta, josta on jälleen kerran tulossa erinomainen ja joka julkaistaan heti kun se on valmis.

Etukäteen voidaan paljastaa, että Perhomessut järjestetään 4.-5.4.2020 AutoCenter Areenalla ja että Lapland Hotel Tampere myöntää messuvieraille -15% alennuksen majoituksesta.

Entä muuta.. tuota tuota.. Hans van Klinken esiintyy messuilla ja hänellä on myös oma standi, minne voi mennä sanalle ja katsomaan perhojen sidontaa. Mitäs muut…Aivan! Perhomessuilla esiintyvät myös Kari ”Hissu” Hietalahti ja Tommi Korpela. Ehkä tuttuja? Ovat olleet telkkarissa. Ja elokuvissa. Tällä kertaa miehillä on mukana oma painotuore perhokalastuskirja, jota saa nimikirjoitusten kera järjestävän seuran tiskiltä! Kirja julkaistaan huhtikuun alussa, mutta saimme luvan kertoa asiasta jo nyt. Herrat varmasti ehtivät vaihtaa muutaman sanan jokaisen kanssa. Mutta pysytään sitten aiheessa! 🙂

Uusia ja vanhoja näytteilleasettajia on Perhomessuilla taas lukuisia. Päivitämme heitä nettisivuille heti, kun harrastusta haittaavalta työnteolta ehdimme. Perhokalastus-lehteen on tulossa juttua Perhomessuista ja pirkanmaalaiset voivat seurata Aamulehden Moro-liitettä, mihin on myös tulossa messuaiheista tarinaa.

Pistä 4.-5.4.2020 kalenteriin ja tule kokemaan 34. Perhomessujen rento ja hyväntuulinen tunnelma!