Etusivu 2024

Full 1
Full 1

Moro ja tervetuloa vuoden parhaaseen perhokalastustustapahtumaan!

Perhomessut 2024 järjestetään kaksipäiväisenä perhokalastuksen ilosanoman julistuksena (la-su) 27.-28.4.2024. Perhomessuja vietetään uudessa tapahtumapaikassa, Bläk Boksissa, Lempäälän Ideaparkissa, osoitteessa Ideaparkinkatu 4.

Perhomessut on kaksipäiväinen perhokalastuksen erikoismessut ja laajin alan tapahtuma Suomessa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan.

Perhomessuilta löydät maailman parhaat tuotemerkit ja yksinkertaisesti kaiken, mitä harrastuksessasi tarvitset. Messuilta voit hankkia sopivasti kesän alla uusia perhokalastusvälineitä ja sidontatarvikkeita sekä todeta ennen ostopäätöstä omin silmin, onko tuote juuri sitä, mitä haet. Tämä on selkeä etu verkkokaupan aikana. Myös kalastusmatkailuyrittäjiä on mukana Perhomessuilla.

Perhomessujen ohjelma koostuu kiinnostavista luennoista liittyen niin perhokalastukseen, perhonsidontaan, mutta myös kalastusympäristöihin ja niiden hyväksi tehtävään työhön.

Perhokalastus on jokaiselle sopiva ja mielenkiintoinen harrastus, jonka alkuun pääsee helposti, ja Perhomessut ovat oikea paikka saada kontakti lajiin!

Share
Ota Perhomessujen Facebook- ja Instgram-tilit haltuun!